[ Windows XP Service Pack 3 a Windows Update-en ]

Windows XP Service Pack 3 a Windows Update-en

A Windows XP harmadik és egyben utolsó javítócsomagja mától lesz elérhet? a Microsoft letölt? központból, a Windows Update adatbázisában azonban már most megtalálható a frissítés.

Ha nem akarunk estig várni, vagy a Windows Update szolgáltatást használni, az alábbi hivatkozásról közvetlenül is letölthetjük az SP3 végleges konzumer változatát. Az SP3 természetesen egyel?re csak angol nyelven érhet? el.FRISSÍTÉS: A Microsoft végül mégsem helyezi ki a mai napon a Service Pack 3-at az aktív Windows Update letöltések közé, mert a tesztel?k id?közben egy nem várt kompatibilitási problémát fedeztek fel a Microsoft Dynamics Retail Management System (RMS) szoftverrel kapcsolatban. A Service Pack 3 így bizonytalan ideig csak a közvetlen hivatkozásról lesz elérhet?. A kompatibilitási javítás csak az RMS-t fogja érinteni, az SP3 csomag változatlan marad.

FRISSÍTÉS 2: Mára kiderült, hogy az inkompatibilitási probléma a Vista SP1-et is érinti, így a Microsoft ezt a csomagot is visszavonta a frissít?szolgáltatásról, persze csak ideiglenesen.

Hivatkozások