[ Office Mobile Windows Mobile 5.0 Smartphone-ra ]

Office Mobile Windows Mobile 5.0 Smartphone-ra

  • 2007-05-07 18:48
A Windows Mobile 6 operációs rendszer egyik legörömtelibb újítása, hogy Smartphone platformra is bevezeti az Office Mobile programcsomagot. A korábbi, Windows Mobile 5.0 rendszer? telefonokon azonban nélkülöznünk kellett a Word, Excel és PowerPoint programokat - eddig.

Néhány programozó ugyanis összeült és kioperálta a "Crossbow" okostelefonos változatából az Office mobil változatának három alkalmazását, majd egy CAB fájl formájában a régebbi rendszerre is telepíthet? formába öntötte ?ket. Az Office Mobile 6 5.0-s mobil Windows-ra telepítése természetesen a garancia elvesztésével és a végfelhasználói licencszerz?dés megszegésével jár, így csak saját felel?sségre javasoljuk annak telepítését. A csomag installálásához szükséges a Microsoft .NET Compact Framework 2.0 el?telepítése.

Egyes telefonokon meghiúsulhat a csomag telepítése, mivel néhány szolgáltató, illetve készülékgyártó bizonyos korlátozásokkal láthatja el az operációs rendszert.

2008-06-08 13:35
hát szerintem tök jo az egész és
bill gates-nak köszönhetjük a microsoftot!!!!!!!!!!!
köszönöm hogy nekem adták a p3 mad géépet és ezt neked köszönhetem mert ha te nem letél volna akor nem kaptam vola meg a gépet mert te vagy a király :):):):):)
Nem letezik az officenek olyan változata, ami SPV C100-as telefonra is telepithet??

2007-05-08 18:01
Igen, a Windows Mobile 6 végre Smartphone platformon is bevezeti a Word, Excel és PowerPoint Mobile alkalmazásokat. Igaz a telefonos verzióban csak megtekinteni, illetve szerkeszteni lehet, új dokumentumot létrehozni nem.

Marlboro Man

2007-05-08 15:52
moonman: a Windows Mobile 6-os szerves része lesz az Office Mobile, vagy külön lehet majd megvenni? Jó, nekem még nem volt se PDA-m, se olyan telóm, ami WM-et használt volna (úgyhogy elnézést, ha hülye a kérdés)...

2007-05-07 19:24
yash: ajánlom az RSS feed-et: RSS.
moon: nem lehetne bevezetni egy olyan dolgot a honlapod f?oldalára, hogy listaszerüen csak az aznap megjelent hireket listázza? mint top news... ugyanis, ma is több mint 3 uj cikked jelent meg, ezzel a 4., régebbi bekerült a középen levö listák közé, és tök nehéz összevadászni, hogy mi az új, és mi nem... nem tennéd ezt kicsit könnyebbé? de ha ez egyéni szoc.problémám, nem szoltam. csak az olvashatóság érdekében kérdeztem.