[ Office 2003/XP-b?vítmény: Háttéradat-eltávolító ]

Office 2003/XP-b?vítmény: Háttéradat-eltávolító

Ezzel a beépül? modullal véglegesen eltávolíthatók a rejtett és a csoportmunka-funkciók használata során létrejött adatok, például a változáskövetési adatok és a megjegyzések a Word 2003/XP, az Excel 2003/XP és a PowerPoint 2003/XP programmal készített fájlokból.

Amikor elektronikus úton terjeszt egy Office dokumentumot, az tartalmazhat olyan információt, amelyet nem kíván mindenkivel megosztani. Ilyen információ lehet például a dokumentumban szerepl? "rejtett" szöveg, illetve a dokumentum csoportmunkában, másokkal közösen való elkészítését és szerkesztését lehet?vé tev? adatok.

A háttéradat-eltávolító beépül? modul egy olyan eszköz, amellyel eltávolíthatók a dokumentumból azok a személyes vagy rejtett adatok, amelyek nem t?nnek azonnal szembe, amikor megtekinti a dokumentumot a szerkesztéséhez használt Microsoft Office-alkalmazásban. A háttéradat-eltávolító beépül? modul futtatható egyes fájlokon a használt Office XP vagy Office 2003-alkalmazásból, illetve futtatható a parancssorból egyszerre több fájlon is. Az eszköz futtatásához mindkét esetben telepítve kell lennie a számítógépen a dokumentum létrehozásához használt alkalmazásnak.Támogatott operációs rendszerek: Windows 2000 Service Pack 4; Windows XP Service Pack 1

A kiegészítés a következ? Office-alkalmazásokkal használható:Hivatkozások